304 316 Baja ékspansi Jangkar Baja stainless steel Kalayan Harga Anu Saé

Pedaran pondok:

Baut jangkar ngaganjel, ogé dikenal salaku tukang ngaput mobil, ngagaduhan seueur kagunaan, mimitian ti alat mékanis dugi ka ngawangun jambatan. Kusabab kakhususan strukturna, pamasangan sambel jangkar Wedge bénten sareng samberan jangkar sanés, janten teu heran yén aya bédana ageung dina résistansi tarik sareng geser.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

Salaku salah sahiji baut jangkar anu sering dianggo dina konstruksi témbok tirai, baud jangkar jangkar sering produk terkenal, utamina dianggo pikeun nyepetkeun obyék jinis-tipe (sapertos alat, baja saluran, rel pituduh, kurung, sareng sajabana).

Baut jangkar ngaganjel, ogé dikenal salaku tukang ngaput mobil, ngagaduhan seueur kagunaan, mimitian ti alat mékanis dugi ka ngawangun jambatan. Kusabab kakhususan strukturna, pamasangan sambel jangkar Wedge bénten sareng samberan jangkar sanés, janten teu heran yén aya bédana ageung dina résistansi tarik sareng geser. Bolt jangkar ngaganjel dibereskeun ku prinsip gesekan ageung antara sakitar jangkar sareng produk témbok liang ngalangkungan ékspansi tabung. Dibandingkeun sareng baud jangkar kimia, kakuatan tarik tina baud jangkar baud rada langkung handap.

 Pikeun uji tarik-kaluar tina bolt jangkar Wedge, kapindahan awal umumna dihasilkeun. Dina waktos ayeuna, sambel jangkar parantos rada leupas. Sacara umum, pamindahan awal sambel jangkar Wedge tina M12 nyaéta 11-13KN, anu ogé nunjukkeun kakuatan narik sambel jangkar Wedge. Daya tarik kaluarna handap, sakitar 1/3 tina jangkar kimia. Dina ngabandingkeun, résistansi geser na sami.

2

Klasifikasi jangkar ngaganjel

(1) Numutkeun kana klasifikasi diaméter screw: utamina M8 × 60, M8 × 90, M10 × 100, M12 × 120, M16 × 140, M24 × 170. Salaku tambahan, kusabab teu aya spésifikasi standar nasional anu aya hubunganana, panjang samberan tukang diameter diaméterna sami henteu sami. Salaku conto, nalika jero jangkar jangkar M10 Wedge nyaéta 70mm, panjang batang tiasa 110mm, 120mm sareng spésifikasi anu sanés, sareng anu sami pikeun modél anu sanés.

(2) Klasifikasi numutkeun palapis: sambel tiris galvanis ngaganjel sambel, sambel jangkar bungkus panas galvanis, desain palapis ayeuna khususna pikeun bahan waja karbon. Kandel lapisan galvanis baud sambel jangkar Galvanis panutup panas sakitar 50um, anu kandelna 3-5 kali kandel lapisan galvanis anu dicelupkeun. Kusabab prosés anu béda, galvanizing tiis hese kentel palapisna. Tangtosna, umur jasa produk-produk galvanis anu langkung panas langkung panjang tibatan produk-produk galvanis anu dicelupkeun.

(3) Digolongkeun kana bahan: baud jangkar baja karbon, baud jangkar stainless steel. Baut jangkar waja karbon ogé tiasa dibagi kana 4,8 baud jangkar, jangkar jangkar 5,8, 6,6 jangkar jangkar, sareng jangkar jangkar 8,8 numutkeun kakuatan mékanisna. Baja tahan karat tiasa dibagi kana 304 sareng 316 bahan, tapi biayana mahal. Umumna, samberan jangkar baja karbon seueur dianggo di pasar, sareng galvanis tiis seueurna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami