Tentang Kami

UK PRUDENTIAL INDUSTRY CO., TERBATAS

Saha Kami

about

Grup Industri Prudental UK perenahna di Wales, mangrupikeun korporasi anu kawéntar kecap sareng sajarah anu mangtaun-taun. Tujuan kami pikeun ngudag inovasi sareng prakték. Produk kami tiasa seueur dianggo di gedong umum perkotaan, gedong komérsial sareng anu sanés. Pabrik inovatif sareng beragam urang tiasa patepung sareng arsiték pikeun méréskeun solusi kreatif unik pikeun napsirkeun hartos anu jero tina pangwangunan sareng nyayogikeun aranjeunna kamungkinan sajajalan pikeun desain sareng inovasi. Éta modél pangembangan bisnis urang pikeun mastikeun ngalaksanakeun manajemén anu berorientasi kana efisiensi, berorientasi kualitas sareng berorientasi ku manusa. Salaku bagian tina anjeunna masarakat, urang ogé sadar kana lingkungan urang posisi sareng tanggung jawab urang. 

Kami bertindak saluyu sareng tanggung jawab ieu sareng pastikeun kami ngabagi nilai anu kami jiptakeun, dina kasaimbangan anu leres, sareng konsumén, karyawan sareng sadaya saham kami. Kiwari kami ngupayakeun pisan pikeun nyiptakeun nilai berkelanjutan sareng mitra Cina anu tiasa dipercaya sareng berpengalaman. Prudential Group ngagaduhan kisaran 100 produk inti kalayan update anu teras-terasan. Punten tong ragu ngahubungi kami upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan produk kami, parameter téknologi anu langkung lengkep sareng jasa kami. Insinyur penjualan anu ngalaman kami aya di jasa anjeun iraha waé.

Naon Urang Laksanakeun

Kami khusus dina pangwangunan sistem panguat sareng penguatan, sareng cet anorganik.

Urang Bantosan Palanggan Suksés

about2

Kemitraan Go BeyondSpace

Prudential Company sareng mitra di Cina parantos nyerat bab kooperatif ti operasi mesin bagian-bagian dugi ka aktipitas ngahasilkeun sistem baud bangunan sipil Prudential sareng saluran anu dipasang. Kiwari, langkung ti 3.000 proyek akhir tinggi nganggo komponén sareng

rakitan dihasilkeun di Cina. Di pikahareupeun, Prudential bakal neraskeun damel sareng industri manufaktur anu berorientasi kualitas di Cina sahingga ngawangun sistem baud bangunan anu aman sareng éfisién pisan sareng saluran jangkar Cast-in. Muga-muga kamitraan ieu ngalangkungan waktos sareng rohangan sareng adu hareupan sareng komitmen anu langgeng.

Kaayaan Urang Ayeuna

UK Prudential Industry Co., Ltd. nyaéta perusahaan Inggris global anu terkenal. UK Prudential Industry Co., Ltd. nawiskeun produk sareng jasa pikeun langkung ti 40 nagara di dunya. Éta ngoperasikeun sareng ngatur bisnis di langkung ti 15 nagara, ngawangun pabrik babarengan di 6 nagara sareng gaduh laboratorium di 4 nagara.

 

about1

Layanan Téknis

Perusahaan Prudential nyayogikeun insinyur di panjuru dunya kalayan jasa téknis anu éksténsif. Pikeun ngabantosan anjeun milih potongan pengikat anu pas, perusahaan kami bakal damel babarengan raket sareng tim rékayasa anjeun anu terhormat dina tahap awal desain proyék. Ku cara ilubiung aktip, Prudential tiasa ngabantosan anjeun pikeun milih bagian pengikat anu aman sareng ékonomis. Tim rékayasa Prudential bakal ngalayanan anjeun kalayan tulus sareng sumanget pisan boh di kantor atanapi situs proyék. Prudential bakal masihan dukungan lengkep pikeun unggal proyék anjeun.

Tim Logistik Global

Jasa Tim Logistik Global Prudential pikeun mastikeun produk anjeun bakal dikirimkeun ka situs konstruksi dina waktosna. Kami tujuan pikeun ngabantosan anjeun ngalengkepan tugas sesuai jadwal anjeun bari henteu reureuh. Sanajan kaayaan darurat, urang bakal langsung mindahkeun produk ti urang

Gudang lokal, régional, atanapi bahkan global anu caket. Samentawis éta, kami ogé bakal nyéépkeun usaha pikeun nyegah pangiriman mahal atanapi biaya maskapai. 

Salain ti produk standar kami, kami ogé nyayogikeun layanan kustomisasi produk supados nawiskeun produk anu spésipikasi anu béda.

Punten kersa ngahubungi wakil lokal pikeun Prudential, upami anjeun peryogi.

Prudential Perlindungan Lingkungan

Sedengkeun mempermudah inovasi, Prudential aktip ngadorong para karyawan pikeun nyandak bagian dina rencana perlindungan lingkungan dasarna, nyaéta "Proyék Pencegahan Polusi".