Jangkar Channel

Pedaran pondok:

Saluran jangkar anu ditancebkeun utamina dianggo dina proyék hiasan témbok tirai pikeun nyambungkeun sareng ngadukung témbok tirai beton sareng téél témbok tirai.

Rupa-rupa pipa sareng koridor pipa dianggo pikeun ngadukung sagala rupa pipa sareng kabel.

Ngaropea ditarima.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Embedded saluran jangkar biasana dianggo dina hiasan témbok hordéng proyék pikeun nyambungkeun sareng ngadukung témbok langsir beton sareng tébel témbok hordéng.

Rupa-rupa pipa na koridor pipa digunakeun pikeun ngadukung sababaraha rupa pipa sareng kabel.

Ngaropea ditarima.

Kauntungannana

1. waktos instalasi pondok

Posisi 2. Bolt bisa disaluyukeun dina baja saluran (Tiasa mate up kasalahan konstruksi)

3. Instalasi peryogi ukur alat saderhana sareng henteu kedah listrik

4. Pagawe instalasi kedah bersih peryogi latihan khusus

5. kualitas luhur galvanis bahan anti karat atanapi non-bordir tiasa sacara efektif komponén 6. nyegah (baja Ch8nnel, baud) janten korosi

7. Baja kanal anu digulung kalayan huntu ngagaduhan kapasitas nyaring tinggi pikeun beban dinamis, beban dampak sareng beban seismik

8. Tiasa dipasang dina struktur kalayan syarat tahan seuneu

9. Tiasa dianggo pikeun pamasangan samentawis sapertos pager

10. inspeksi pamasangan visual anu gampang dina situs (Kontrol kualitas)

11. Ngahémat tanaga kerja sareng ningkatkeun produktivitas dina waktosna

Proyék saluran jangkar pra-dikubur

2 (1)

Jangkar gambar Channel

Ngadukung produksi: T-bolt

T-bolt nyaéta baja 8,8 grade, sareng permukaanna panas-dip galvanis (kandel lapisan séng langkung ageung ti 0,4 mm), anu tiasa dianggo dina lingkungan luar sareng lembab

Bahan stainless steel 304/316 séjén pikeun seléksi

T-bolt tiasa langsung dilebetkeun kana alur profil aluminium. Éta tiasa sacara otomatis diposisikan sareng dikonci nalika prosés instalasi. Ieu sering dianggo ditéang sareng kacang flange. Mangrupikeun konektor cocog standar nalika masang juru. Éta tiasa dumasar kana alur profil anu lega sareng séri anu béda. Profil pikeun dipilih. T-bolts nyaéta samberan jangkar anu tiasa dipindahkeun.

Fitur

Desain puteran hiji arah pikeun mastikeun reliabilitas instalasi

Sirah ningkatna T-bolt didaptarkeun numutkeun spésifikasi bagian-bagian anu dipasang alur, umumna dina bentuk S ngawangun sareng paralelogram. Éta ngan tiasa macét dua témbok tina saluran saluran nalika dipasang, sareng kinerja kaamanan na saé.

8,8 kelas baja beuleum panas galvanis, kinerja sakabéh anu saé

Bahan kelas tinggi tiasa mastikeun sipat mékanis anu langkung saé, prosés galvanisasi panas-beuleum, kandel palapis tiasa ngahontal langkung ti 0,4 mm. Éta bahkan tiasa dianggo salami 50 taun di lingkungan luar.

Bolts serrated tiasa disaluyukeun, kalayan rélaxasi anu kuat sareng fungsi pelepasan

Bagian ditempelkeun slotted dibagi kana jinis sawtooth sareng non-sawtooth. Bagian tertutup jenis gergaji dicocokkeun sareng baud gergaji pikeun beban anu langkung saé sapanjang saluran.

Anchor Channel1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami