Jangkar Channel

  • Anchor Channel

    Jangkar Channel

    Saluran jangkar anu ditancebkeun utamina dianggo dina proyék hiasan témbok tirai pikeun nyambungkeun sareng ngadukung témbok tirai beton sareng téél témbok tirai.

    Rupa-rupa pipa sareng koridor pipa dianggo pikeun ngadukung sagala rupa pipa sareng kabel.

    Ngaropea ditarima.

  • Epoxy Resin Adhesive Anchoring

    Epoxy résin Anchoring Perekat

    Lem bar penanaman ngagaduhan kakuatan beungkeutan anu tinggi, sapertos anu tos dipasang, pamadatan dina suhu kamar, panyusutan alit nalika pengerasan, tahan suhu anu saé, tiasa dilas saatos dilebetkeun, daya tahan anu saé, tahan cuaca, tahan sepuh, résistansi sedeng (asam, alkali, Cai) Kinerja anu saé, kateguhan anu hadé sareng résistansi dampak saatos diubaran, henteu aya pelarut anu teu stabil, henteu toksik sareng ramah lingkungan, babandingan distribusi lega kelompok A sareng B, konstruksi anu merenah sareng ciri anu sanés.