Bolt sekrup

  • High Strength fasteners Epoxy Adhesive Invented Cone Anchor Bolt

    Kakuatan luhur fasteners Epoxy Adhesive Invented Cone Anchor Bolt

    Jangkar congcot tibalik tiasa dianggo pikeun nancepkeun bagian strukturna témbok sareng éksternal. Éta tiasa ngahasilkeun pangaruh jangkar anu sami sareng anu ngonci mékanis saatos perekat dipadet nalika dianggo nganggo perekat jangkar tipe suntik.

    Bahan: Kelas 5,8, 8,8 waja karbon sareng 304, 316 waja stainless

    Perlakuan permukaan: tiris galvanis (kandel lapisan séng ≥ 5um);

    panas galvanis (kandel lapisan séng ≥ 45um);

    304.316 stainless steel henteu meryogikeun pangubaran permukaan.