baud jangkar kimia

Pedaran pondok:

Jangkar kimia tiasa dianggo pikeun nyéting bagian strukturna témbok sareng éksternal. Metode anchoring mangrupikeun jinis perekat. Selang saluyu disayogikeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

chemical anchor bolt1

Jangkar kimia tiasa dianggo pikeun nyéting bagian strukturna témbok sareng éksternal. Metode anchoring mangrupikeun jinis perekat. Selang saluyu disayogikeun.

Bahan: Kelas 5,8, 8,8 waja karbon sareng 304, 316 waja stainless

Perlakuan permukaan: tiris galvanis (kandel lapisan séng ≥ 5um);panas galvanis (kandel lapisan séng ≥ 45um);304.316 stainless steel henteu meryogikeun pangubaran permukaan.

Spésifikasi

chemical anchor bolt2
Barang Diaméter liangd0 (mm)

 

Jerona liangh1 (mm)

 

Max Ketebalan jangkarawalan (mm)

 

Min Kandel Betonh (mm)

 

Panjang StudL (mm)

 

M8 * 110 10 80 15 140 110
M10 * 130 12 90 20 160 130
M12 * 160 14 110 25 210 160
M16 * 190 18 125 35 210 190
M20 * 260 25 170 65 340 260
M24 * 300 28 210 65 370 300
M30 * 380 35 270 70 540 380

Aplikasi

1. Éta cocog pikeun beban beurat pikeun dilereskeun dina caket wates sareng komponén sempit (kolom, balconies, jsb.).
2. Éta tiasa dianggo dina beton (=> beton C25).
3. Éta tiasa dilabuhkeun dina batu alam tahan tekanan (teu diuji).
4. Cocog sareng landhesan ieu: tulangan waja, komponén logam, gandeng, pelat dasar mesin, pagar jalan, ngalereskeun témplat, dampal suku témbok, tanda jalan, bobo, panyalindungan lantai, balok bantosan beurat, Komponén hiasan hateup, jandéla, jaring penjaga , lift tugas beurat, ngadukung lanté, ngalereskeun bracket konstruksi, sistem transmisi, ngalereskeun sleeper, bracket sareng sistem fixing fixing, fasilitas anti tabrakan, trailer mobil, pilar, cerobong asep, papan iklan beurat, témbok insulasi anu beurat, fiksasi panto beurat, lengkep susunan fiksasi peralatan, fiksasi bango menara, fiksasi pipa, trailer tugas beurat, fiksasi rel panduan, sambungan piring paku, alat pembagian rohangan beurat, rak, fiksasi kere.
5. Baut jangkar stainless steel A4 tiasa dianggo di luar ruangan, rohangan anu lembab, daérah polusi industri, sareng daérah luar negeri.
6. Baja galvanis sareng stainless steel A4 henteu cocog pikeun ruang beueus anu ngandung klorin (sapertos kolam renang di jero rohangan, sareng sajabana).
7. Éta cocog pikeun fiksasi substrat ku wheelbase leutik sareng sababaraha titik jangkar.

Kumaha ngalakukeun karya jangkar kimia?
Kalayan anchoring kimia, résin nyuntik kana liang sateuacan dilebetkeun kancingna. Kalayan ieu, bahan kimia sacara alami ngeusi sadaya kalainan sahingga ngajadikeun liang kedap udara sareng buktina cai, kalayan 100% adhesi. 

Naon dina tabung résin?
Éta résin, keusik, agén penyembuhan

Lambar waktos réaksi kimia

Suhu Beton (℃) Waktos sesah
-5 ~ 0 5h
0 ~ 10 1h
10 ~ 20 30min
≥20 20min

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami