Baut Jangkar Kimia

  • High Strength fasteners Epoxy Adhesive Invented Cone Anchor Bolt

    Kakuatan luhur fasteners Epoxy Adhesive Invented Cone Anchor Bolt

    Jangkar congcot tibalik tiasa dianggo pikeun nancepkeun bagian strukturna témbok sareng éksternal. Éta tiasa ngahasilkeun pangaruh jangkar anu sami sareng anu ngonci mékanis saatos perekat dipadet nalika dianggo nganggo perekat jangkar tipe suntik.

    Bahan: Kelas 5,8, 8,8 waja karbon sareng 304, 316 waja stainless

    Perlakuan permukaan: tiris galvanis (kandel lapisan séng ≥ 5um);

    panas galvanis (kandel lapisan séng ≥ 45um);

    304.316 stainless steel henteu meryogikeun pangubaran permukaan.

  • UK Prudential Concrete Bonding Adhesive Glu for Drying Fastener System 450ml

    Glu Perekat Beungkeutan Prudential UK pikeun Sistem Pangeringan Pengeringan 450ml

    Epoxy-type suntikan-tipe melak lem mangrupikeun dua komponén kakuatan tinggi dicampur modéren résin epoxy, dianggo kalayan khusus melak bedil lem jeung adun.

    Bahan: Résin Epoxy

  • Concrete Fasteners Construction Chemical Anchor Bolts

    Pengikat Beton Konstruksi Baut Jangkar Kimia

    Ngaran produk: Baja Pengencang Beton Baut Anchor Kimia

    Jangkar kimia tiasa dianggo pikeun jangkar tina beton jeung témbok éksternal bagian struktural. Metode anchoring mangrupikeun jinis perekat. Selang saluyu disayogikeun.

    Bahan: Kelas 5,8, 8,8 waja karbon sareng 304, 316 waja stainless

    Perlakuan permukaan: tiis galvanis (kandel lapisan séng ≥ 5um);
    panas galvanis (kandel lapisan séng ≥ 45um);
    304.316 beusi sténless henteu peryogi perlakuan permukaan.

  • chemical anchor bolt

    baud jangkar kimia

    Jangkar kimia tiasa dianggo pikeun nyéting bagian strukturna témbok sareng éksternal. Metode anchoring mangrupikeun jinis perekat. Selang saluyu disayogikeun.