Tabung kimia

  • Concrete Fasteners Construction Chemical Anchor Bolts

    Pengikat Beton Konstruksi Baut Jangkar Kimia

    Ngaran produk: Baja Pengencang Beton Baut Anchor Kimia

    Jangkar kimia tiasa dianggo pikeun jangkar tina beton jeung témbok éksternal bagian struktural. Metode anchoring mangrupikeun jinis perekat. Selang saluyu disayogikeun.

    Bahan: Kelas 5,8, 8,8 waja karbon sareng 304, 316 waja stainless

    Perlakuan permukaan: tiis galvanis (kandel lapisan séng ≥ 5um);
    panas galvanis (kandel lapisan séng ≥ 45um);
    304.316 beusi sténless henteu peryogi perlakuan permukaan.