Cina ngadamel ukuran anu bénten-bénten hex sirah ground beton sekrup jangkar

Pedaran pondok:

Bolt flange diwangun ku baud anu teu kapisah diwangun ku dua bagian: sirah héksagon, flange (gasket handapeun héksagon sareng héksagonis) sareng sekrup (silinder anu nganggo benang éksternal), anu kedah dicocogkeun sareng kacang.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

1

Bolt flange diwangun ku baud anu teu kapisah diwangun ku dua bagian: sirah héksagon, flange (gasket handapeun héksagon sareng héksagonis) sareng sekrup (silinder anu nganggo benang éksternal), anu kedah dicocogkeun sareng kacang.

Pikeun nyepetkeun bagian anu nyambungkeun dua ngaliwatan liang.

Kadua, panggunaan bolts flange héksagonal

Sirah baud flange héksagonal diwangun ku dua bagian: sirah héksagonal sareng permukaan flange. "Daérah pangrojong pikeun babandingan daérah setrés" langkung ageung tibatan baut sirah héksagonal biasa, janten jenis baud ieu tiasa tahan gaya pre-pengetatan anu langkung luhur sareng nyegah Kinerja leupas ogé saé, janten éta seueur dianggo dina mesin mobil, beurat mesin sareng produk sanésna. Bolts sirah héksagon sareng liang sareng slot dina sirah. Nalika dipaké, baud tiasa dikonci sacara mékanis pikeun nyegah pelonggaran.

Tilu, klasifikasi dasar tina flange bolts

1. Bolt sekrup sirah sagi genep ku liang

Liang pin split dilakukeun dina sekrup pikeun nembus liang kawat logam, anu sacara mékanis dileupaskeun, sareng ngaleupaskeun tiasa dipercaya

2. sirah héksagon baud boléd

Bolt kalayan liang anu ditingalkeun tiasa sacara akurat ngalereskeun posisi silih bagian anu dikaitkeun, sareng tiasa tahan geser sareng ékstrusi dina arah transversal

3. meuntas boléd sirah héksagon reses

Gampang dipasang sareng dikencétan, utamina dianggo pikeun industri lampu, alat sareng méter kalayan beban alit

4. baud sirah pasagi

Sirah pasagi ngagaduhan ukuran anu langkung ageung sareng permukaan bantalan anu langkung ageung, anu merenah pikeun rengkuh pikeun macét sirahna atanapi ngandelkeun bagian anu sanés pikeun nyegah rotasi. Éta ogé tiasa dianggo dina bagian anu nganggo T-slot pikeun nyaluyukeun posisi baud. Bolt sirah pasagi kelas C sering dianggo dina struktur anu langkung kasar

5. baud countersunk

Beuheung pasagi atanapi tenon ngagaduhan fungsi pikeun ngeureunkeun rotasi, sareng éta kalolobaanana dianggo dina waktos-waktos dimana permukaan bagian-bagian anu nyambung diperyogikeun janten rata atanapi rata.

6. T-slot baud

Bolt T-slot cocog pikeun waktos anu sambatanana ngan tiasa dihubungkeun tina hiji sisi bagian anu nyambung. Saatos baudna dilebetkeun kana slot T teras diputer 90 derajat, sambelna henteu tiasa ditarik kaluar; éta ogé tiasa dianggo dina waktos dimana struktur diperyogikeun kompak.

7. Bolts jangkar khusus dianggo pikeun pondasi beton pra-dikubur pikeun ngalereskeun basa mesin sareng alatna.

Éta kalolobaanana dianggo kanggo tempat sareng pakakas anu kedah sering dipiceun.

8. Bolts kakuatan-kuat pikeun sendi bola bénténg tina pigura grid kaku

Kakuatan luhur, utamina dianggo pikeun jalan raya sareng jambatan karéta, gedong industri sareng sipil, menara, crane.

Klasifikasi dasar tina sababaraha baud flange héksagonal énggal khusus diwanohkeun di luhur. Ieu didamel saluyu sareng pasaratan pangénggalna sareng gaduh skenario panggunaan khusus na. Salaku conto, baut T-slot tiasa aya hubunganana sareng gaya anu béda. Dina waktos anu sasarengan, bagian sareng komponén ieu ogé tiasa dianggo salaku jalma mandiri, sapertos unggal bagian atanapi sambungan dina karéta api, anu tiasa sacara bébas dipindahkeun, pikeun nyingkahan knot anu maot dina konéksi sareng mangaruhan perawatan sareng operasi payun. Hal ieu seueur dianggo dina hubungan dina lingkungan Industri anu kawilang kompak.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami