Pengikat Beton Konstruksi Baut Jangkar Kimia

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Baja Pengencang Beton Baut Anchor Kimia

Jangkar kimia tiasa dianggo pikeun jangkar tina beton jeung témbok éksternal bagian struktural. Metode anchoring mangrupikeun jinis perekat. Selang saluyu disayogikeun.

Bahan: Kelas 5,8, 8,8 waja karbon sareng 304, 316 waja stainless

Perlakuan permukaan: tiis galvanis (kandel lapisan séng ≥ 5um);
panas galvanis (kandel lapisan séng ≥ 45um);
304.316 beusi sténless henteu peryogi perlakuan permukaan.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil

Jangkar kimia mangrupikeun jangkar kakuatan tinggi anu didamel tina résin vinil salaku bahan baku utami, sareng disebatna kimia kapsul dina dinten awal. Baut jangkar kimia mangrupikeun jinis anyar samberan jangkar saatos baud jangkar ékspansi. Mangrupikeun bagian komposit anu ngagunakeun perekat kimiawi khusus pikeun semén sareng ngalereskeun batang sekrup dina lubang bor tina bahan dasar beton pikeun ngahontal pancegahan bagian anu tetep.

Aplikasi:

Urang baud jangkar kimia cocog pikeun ieu di handap jangkar::

(1) Baja, komponén logam, gandeng, pelat dasar mesin, penjaga jalan, ngalereskeun témplat.

(2) Saku témbok kaki, tanda jalan, bobo, panyalindungan lanté, balok bantosan beurat, Komponén hiasan atap, jandéla, jaring penjaga, lift tugas beurat, pendukung lantai ngalereskeun bracket konstruksi.

(3) Sistem transmisi, ngabenerkeun bobo.

(4) Sistem bracket sareng rak ngalereskeun.

(5) fasilitas anti tabrakan, gerbong mobil, tihang, liang haseup, papan iklan beurat, sora beurat témbok insulasi, ngalereskeun panto beurat.

(6) Lengkep ngalereskeun pakakas

(7) Tower derek ngalereskeun

(8) Pipa ngalereskeun pamasangan

(9) Trailer beurat-tugas, pituduh ngalereskeun rel

(10) Sambungan piring kuku, paranti ngabagi rohangan beurat, rak, ngalereskeun kere.

Kauntungannana:

1. Kuat kakuatan jangkar, sapertos sateuacan dikubur;

2. Teu aya ékspansi ékspansi, jarak margin leutik;

3. instalasi gancang, solidification gancang, hemat waktos konstruksi;

4. bungkusan tabung Kaca kondusif pikeun pamariksaan visual ngeunaan agén tabung kualitas;

5. Saatos tabung gelas ditumbuk, éta tindakan minangka agrégat rupa sareng parantos kabeungkeut lengkep.

Pamasangan

c1

Ngaran Gambar: Bolt jangkar kimia résin Pamasangan

1. liang pangeboran

2.Ash ngaleupaskeun

3.Ash ngaleupaskeun

4.Ash ngaleupaskeun

5. Lebetkeun tabung kimia

6. Lebetkeun kana baud

7. Ngalengkepan jangkar

PARAMETER

c2

Pilihan Modél (sareng ukuran pamundut anjeun)

Barang

Diaméter liang

d0 (mm)

 

Jerona liang

h1 (mm)

 

Max Ketebalan jangkar

awalan (mm)

 

Min Kandel Beton

h (mm)

 

Panjang Stud

L (mm)

 

M8 * 110

10

80

15

140

110

M10 * 130

12

90

20

160

130

M12 * 160

14

110

25

210

160

M16 * 190

18

125

35

210

190

M20 * 260

25

170

65

340

260

M24 * 300

28

210

65

370

300

M30 * 380

35

270

70

540

380

Lambar waktos réaksi kimia

Suhu Beton (℃) Netepkeun Waktos
-5 ~ 0 5H
0 ~ 10 1H
10 ~ 20 30min
≥20 20min

Urang baud jangkar kimia acara 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami