Epoxy résin Anchoring Perekat

Pedaran pondok:

Lem bar penanaman ngagaduhan kakuatan beungkeutan anu tinggi, sapertos anu tos dipasang, pamadatan dina suhu kamar, panyusutan alit nalika pengerasan, tahan suhu anu saé, tiasa dilas saatos dilebetkeun, daya tahan anu saé, tahan cuaca, tahan sepuh, résistansi sedeng (asam, alkali, Cai) Kinerja anu saé, kateguhan anu hadé sareng résistansi dampak saatos diubaran, henteu aya pelarut anu teu stabil, henteu toksik sareng ramah lingkungan, babandingan distribusi lega kelompok A sareng B, konstruksi anu merenah sareng ciri anu sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk

a1

Lem bar penanaman ngagaduhan kakuatan beungkeutan anu tinggi, sapertos anu tos dipasang, pamadatan dina suhu kamar, panyusutan alit nalika pengerasan, tahan suhu anu saé, tiasa dilas saatos dilebetkeun, daya tahan anu saé, tahan cuaca, tahan sepuh, résistansi sedeng (asam, alkali, Cai) Kinerja anu saé, kateguhan anu hadé sareng résistansi dampak saatos diubaran, henteu aya pelarut anu teu stabil, henteu toksik sareng ramah lingkungan, babandingan distribusi lega kelompok A sareng B, konstruksi anu merenah sareng ciri anu sanés.

Titik pangwangunan palang waja sareng sekrup

Lubang bor numutkeun aturan → bersihkeun liang ku sikat sareng silinder hawa → aduk komponén A sareng B sacara terpisah → nyiapkeun lem tanam dina proporsi pikeun ngacak sareng nyampur → nganggo alat khusus pikeun nyuntik lem kana liang → puteran batang waja atanapi pasang kana liang Sedeng → curing → pamariksaan kualitas

1. Numutkeun sarat desain rékayasa, bor liang dina posisi saluyu dina bahan dasar (sapertos beton). Diaméter liang, jero liang sareng diameter bar waja kedah ditangtukeun ku téknisi propésional atanapi tés lapangan.

2. Anggo silinder hawa khusus, sikat atanapi mesin hawa anu dikomprés pikeun ngabersihkeun lebu anu aya dina liang bor. Disarankeun ngulang deui henteu kirang ti 3 kali. Kedah aya lebu sareng cai dina liangna.

3. Derust permukaan palang waja sareng usap éta bersih nganggo aseton atanapi alkohol.

4. Campur komponén A sareng B dina babandingan 2: 1 dugi ka aranjeunna seragam, sareng tuang kana lubang bor.

5. Puterkeun palang waja sareng lebetkeun kana handapeun liang pikeun mastikeun yén lem bakung kana liang sareng perhatoskeun pikeun nyegah kabocoran lem. Naha lapisan lem anu lengkep atanapi henteu bakal langsung mangaruhan gaya panambat.

6. Salila prosés curing, jangkar kedah nyingkahan gangguan. Saatos gelasi, éta bakal diubaran sapinuhna dina suhu kamar salami 1-2 dinten.

7. Sacara visual parios naha pangobatanna normal. Batang penanaman bagian-bagian penting kedah dilakukeun tés tarik-kaluar dina situs pikeun mariksa naha kakuatan jangkar cocog sareng sarat desain; pangwangunan prosés salajengna tiasa dilaksanakeun saatos mumpuni.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk