Kakuatan luhur fasteners Epoxy Adhesive Invented Cone Anchor Bolt

Pedaran pondok:

Jangkar congcot tibalik tiasa dianggo pikeun nancepkeun bagian strukturna témbok sareng éksternal. Éta tiasa ngahasilkeun pangaruh jangkar anu sami sareng anu ngonci mékanis saatos perekat dipadet nalika dianggo nganggo perekat jangkar tipe suntik.

Bahan: Kelas 5,8, 8,8 waja karbon sareng 304, 316 waja stainless

Perlakuan permukaan: tiris galvanis (kandel lapisan séng ≥ 5um);

panas galvanis (kandel lapisan séng ≥ 45um);

304.316 stainless steel henteu meryogikeun pangubaran permukaan.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Jangkar congcot tibalik tiasa dianggo pikeun jangkar tina beton sareng bagian struktural témbok éksternal. Éta tiasa ngahasilkeun pangaruh jangkar anu sami sareng anu ngonci mékanis saatos perekat dipadet nalika dianggo nganggo perekat jangkar tipe suntik.

Bahan: Kelas 5,8, 8,8 waja karbon sareng 304, 316 waja stainless

Perlakuan permukaan: tiris galvanis (kandel lapisan séng ≥ 5um);

 panas galvanis (kandel lapisan séng ≥ 45um);

 304.316 stainless steel henteu meryogikeun pangubaran permukaan.

Salaku cabang jangkar kimia anu sanésna, jangkar kimia bentukna kerucut tibalik gaduh seueur aplikasi, sareng seuseueurna dianggo pikeun nyéépkeun antawis obyék beton sareng jangkar dina proyék-proyék luhur. Sababaraha propinsi parantos ngaluarkeun peraturan anu relevan pikeun ketat ngalarang panggunaan jangkar kimia kakuatan tinggi dina témbok tirai.

Bagian anu dipasang dina témbok tirai gedong kedah didasarkeun kana sarat desain pikeun milih baud jangkar anu tiasa dipercaya sapertos tukang-motong (ngalegaan) baud jangkar mékanis handap sareng baud jangkar kimia stereotip, sareng baud jangkar kimia biasa wajib moal dianggo. Nalika ngagunakeun jangkar kimia stereotip, panyadia wajib nyayogikeun laporan uji résistansi suhu jangkar kimia.

Di luhur nyaéta Pasal 4.6 ngeunaan téknis témbok kaamanan témbok tembok tirai gedong Zhejiang. Salami waktosna, beuki seueur propinsi anu tiasa ngenalkeun kabijakan anu aya hubunganana.

Nyatana, léngkah pangwangunan jangkar kimia kakuatan tinggi saderhana, ngan ukur dianggo ku selang. Jangkar kerucut tibalik kedah dianggo babarengan sareng lem penanaman suntik jinis epoxy. Langkung ti sapalih produsen lem penanaman karét domestik teu tiasa ngungkulan masalah lem penanaman suntik anu lem bocor, anu tiasa nyababkeun dua komponén lem dicampur sacara seragam sareng mangaruhan kinerja ikatan tina taneman taneman. Tangtosna, lem éta sorangan ngagaduhan pasipatan anu saluyu. A Kinerja lem kelas ogé saé atanapi goréng.

1

Parentah Instalasi

Léngkah pangwangunan jangkar kimia kerucut tibalik nyaéta sapertos kieu:

(1) liang Punch tina diaméter sareng jero anu saluyu sareng manual produk;

(2) Anggo blower soot pikeun ngajajarkeun liang sareng niup jelaga langkung ti 2 kali;

(3) Anggo sikat kanggo meresihan lebu dina témbok liang langkung ti 2 kali;

(4) Teras gunakeun blower soot pikeun niup jelaga dina posisi liang dugi ka teu aya lebu lebu dina liang;

(5) Nyuntikkeun modeu batang penanaman epoxy;

(6) Sekrup dina sambung terbalik tipe konéng baud jangkar kimia.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk