Opat peran penting tina alur anu dipasang dina torowongan karéta gancang-gancang dina pangwangunan torowongan

Mimiti, saluran anu sateuacan dikubur tina torowongan karéta gancang-gancang tiasa nguatkeun lapisan dua lapisan sareng dina waktos anu sami, éta tiasa gaduh pangaruh gaya anu saé, sareng aya seueur aspek kakuatan nalika prosés gaya. Anu penting nyaéta gaduh kakuatan anu seragam. pangaruh. Éta tiasa ditingkatkeun salaku réspon tina kacapean.

Kadua, aya seueur kaunggulan saluran semak dina torowongan karéta gancang. Fitur sanésna nyaéta ngagaduhan résistansi seuneu anu saé, nyaéta dina kaayaan hawa anu luhur, éta sering henteu robih seueur.

Katilu, tujuan utama saluran anu dipasang tina torowongan karéta gancang nyaéta pikeun nyegah caténary murag, khususna henteu ngantep caténary na murag kana karéta, upami henteu aya séri masalah bahaya anu bakal karandapan. Utamana dina hal kolom gantung, akurasi pamasangan anu saé kedah dipastikeun.

Salaku tambahan, dina prosés nyaluyukeun arah cincin, saluran dikubur pipa ogé merenah pisan.

Justru kusabab kaunggulan ieu maka palangan sisipan dipasang parantos dikembangkeun sacara luas di jalan karéta gancang-gancang nagara kuring. Kalayan kamajuan élmu sosial sareng téknologi, sarat masarakat pikeun kualitas saluran saluran pipa anu beuki luhur beuki luhur. Upami aranjeunna hoyong teras-terasan nyumponan kabutuhan konsumén, pabrik ogé ngagaduhan syarat pikeun performa produk dina prosés ngahasilkeun saluran embedded pipa. Dina paningkatan anu teras-terasan, kualitasna ogé kedah dikontrol ketat. Ngalangkungan panilitian kontinyu sareng mundur paménta pasar, kami parantos ngembangkeun saluran pre-embedded pikeun koridor pipa melengkung khusus pikeun jalur bawah tanah sareng torowongan gancang-gancang.


Pos waktos: Mei-14-2021