Produk

  • High Strength fasteners Epoxy Adhesive Invented Cone Anchor Bolt

    Kakuatan luhur fasteners Epoxy Adhesive Invented Cone Anchor Bolt

    Jangkar congcot tibalik tiasa dianggo pikeun nancepkeun bagian strukturna témbok sareng éksternal. Éta tiasa ngahasilkeun pangaruh jangkar anu sami sareng anu ngonci mékanis saatos perekat dipadet nalika dianggo nganggo perekat jangkar tipe suntik.

    Bahan: Kelas 5,8, 8,8 waja karbon sareng 304, 316 waja stainless

    Perlakuan permukaan: tiris galvanis (kandel lapisan séng ≥ 5um);

    panas galvanis (kandel lapisan séng ≥ 45um);

    304.316 stainless steel henteu meryogikeun pangubaran permukaan.

  • UK Prudential Concrete Bonding Adhesive Glu for Drying Fastener System 450ml

    Glu Perekat Beungkeutan Prudential UK pikeun Sistem Pangeringan Pengeringan 450ml

    Epoxy-type suntikan-tipe melak lem mangrupikeun dua komponén kakuatan tinggi dicampur modéren résin epoxy, dianggo kalayan khusus melak bedil lem jeung adun.

    Bahan: Résin Epoxy

  • Concrete Fasteners Construction Chemical Anchor Bolts

    Pengikat Beton Konstruksi Baut Jangkar Kimia

    Ngaran produk: Baja Pengencang Beton Baut Anchor Kimia

    Jangkar kimia tiasa dianggo pikeun jangkar tina beton jeung témbok éksternal bagian struktural. Metode anchoring mangrupikeun jinis perekat. Selang saluyu disayogikeun.

    Bahan: Kelas 5,8, 8,8 waja karbon sareng 304, 316 waja stainless

    Perlakuan permukaan: tiis galvanis (kandel lapisan séng ≥ 5um);
    panas galvanis (kandel lapisan séng ≥ 45um);
    304.316 beusi sténless henteu peryogi perlakuan permukaan.

  • chemical anchor bolt

    baud jangkar kimia

    Jangkar kimia tiasa dianggo pikeun nyéting bagian strukturna témbok sareng éksternal. Metode anchoring mangrupikeun jinis perekat. Selang saluyu disayogikeun.

  • China manufacture different size thread hex head ground concrete screw anchor bolt

    Cina ngadamel ukuran anu bénten-bénten hex sirah ground beton sekrup jangkar

    Bolt flange diwangun ku baud anu teu kapisah diwangun ku dua bagian: sirah héksagon, flange (gasket handapeun héksagon sareng héksagonis) sareng sekrup (silinder anu nganggo benang éksternal), anu kedah dicocogkeun sareng kacang.

  • 304 316 Stainless Steel Wedge Anchor Expansion Bolts With Best Price

    304 316 Baja ékspansi Jangkar Baja stainless steel Kalayan Harga Anu Saé

    Baut jangkar ngaganjel, ogé dikenal salaku tukang ngaput mobil, ngagaduhan seueur kagunaan, mimitian ti alat mékanis dugi ka ngawangun jambatan. Kusabab kakhususan strukturna, pamasangan sambel jangkar Wedge bénten sareng samberan jangkar sanés, janten teu heran yén aya bédana ageung dina résistansi tarik sareng geser.

  • Prudential-Third Generation Undercut Anchor

    Prudential-Third Generation Undercut Jangkar

    Baut jangkar tiasa dianggo pikeun batu heuras alami 15mm, lemesbatu t 20mm; cocog pikeun kandel anu sanés papan komposit, papan serat semén, kandelna ≥16mm, anu sumping tina papan sareng panyebaran papan gigir.

  • stainless steel undercut anchor for stone marble granite fixing system

    jangkar undercut stainless steel pikeun sistem ngalereskeun granit marmer batu

    Batu keras alami (kandel d≥25mm), batu lemes (kandel d≥30mm). Lumaku pikeun pelat komposit anu kandel sanésna sareng ngahijina pelat comer sareng pelat skle.

  • Anchor Channel

    Jangkar Channel

    Saluran jangkar anu ditancebkeun utamina dianggo dina proyék hiasan témbok tirai pikeun nyambungkeun sareng ngadukung témbok tirai beton sareng téél témbok tirai.

    Rupa-rupa pipa sareng koridor pipa dianggo pikeun ngadukung sagala rupa pipa sareng kabel.

    Ngaropea ditarima.

  • Epoxy Resin Adhesive Anchoring

    Epoxy résin Anchoring Perekat

    Lem bar penanaman ngagaduhan kakuatan beungkeutan anu tinggi, sapertos anu tos dipasang, pamadatan dina suhu kamar, panyusutan alit nalika pengerasan, tahan suhu anu saé, tiasa dilas saatos dilebetkeun, daya tahan anu saé, tahan cuaca, tahan sepuh, résistansi sedeng (asam, alkali, Cai) Kinerja anu saé, kateguhan anu hadé sareng résistansi dampak saatos diubaran, henteu aya pelarut anu teu stabil, henteu toksik sareng ramah lingkungan, babandingan distribusi lega kelompok A sareng B, konstruksi anu merenah sareng ciri anu sanés.