Prudential-Third Generation Undercut Jangkar

Pedaran pondok:

Baut jangkar tiasa dianggo pikeun batu heuras alami 15mm, lemesbatu t 20mm; cocog pikeun kandel anu sanés papan komposit, papan serat semén, kandelna ≥16mm, anu sumping tina papan sareng panyebaran papan gigir.


Detil Produk

Tanda Produk

Rentang Aplikasi

Baut jangkar tiasa dianggo pikeun batu heuras alami ≥15mm, batu lemes ≥20mm; cocog pikeun papan komposit anu kandel sanésna, papan serat semén, kandelna mm16mm, anu sumping tina papan sareng panyambutan tina papan gigir.

Kaunggulan Téknis

Cocog sareng sadaya jinis piring

Syarat kandel rendah

Kisaran kasabaran konstruksi ageung

Kapasitas bantalan mékanis ageung

Kinerja seismik anu hadé

Rentang jangkar jangkar

Pangaruh dewan -Destroy

Pamasangan pelat 0 Laju rusak

Fitur

Desain patén anti leupas, faktor kaamanan 100%

Desain anti leupas anu unik sacara épéktip tiasa maénkeun peran pikeun nyegah mundur sareng anti leupas sareng ningkatkeun kasalametan. Dina waktos anu sasarengan, kasalahan jero pangeboran tina baud deui langkung handap, sareng tingkat kaamanan jangkar ningkat.

Desain palapis, sacara efektif manjangkeun umur jasa

Bolt balik stainless steel A4 dilapis titanium langkung tahan ka korosi sareng tiasa diterapkeun kana sababaraha kaayaan anu rumit sareng karasa, manjangkeun umur jasa pengikat sareng mastikeun kasalametan jangka panjang tina témbok tirai.

Pamasangan listrik, merenah sareng éfisién, langkung ramah kana piring

Béda ti pamasangan manual, pamasangan listrik henteu mangaruhan pisan kana panel, tingkat karusakan anu rendah, tiasa langkung saé ngajaga panél, sareng tiasa diterapkeun kana gantung anu dipasang dina témbok tirai dina kaayaan anu lengkep. Pamasangan sadaya-listrik gaduh efisiensi tinggi, konstruksi anu merenah sareng langkung épisién

Undercut Anchor

Ngaran gambar: Prudential-Third Generation Undercut Anchor

倍络得进口背栓切面图

3 corétan profil baud jangkar

Sistem gantung garing sambel tukang-tukang tiasa sacara efektif ngalereskeun sababaraha panel témbok tirai. Metodeu "internal wedge cut" anu disumputkeun cocog pikeun sagala rupa hiasan interior sareng eksterior gedong. Mangrupikeun sistem anu diwangun ku baud tukang stainless steel, konektor alloy aluminium, sareng tombol logam. . Kalayan pamekaran ékonomi sosial sareng paningkatan kualitas kahirupan masarakat, sarat anu langkung luhur dipayunkeun pikeun kualitas lingkungan hirup, anu ngamajukeun pamekaran industri hiasan témbok tirai. Kalayan panggunaan nyebar batu, papan keramik, sareng papan liat dina témbok tirai, sarat anu langkung luhur dipayunkeun pikeun kinerja kaamanan sareng téknologi konstruksi témbok tirai.

Éta tiasa nyayogikeun beban maksimum sareng mastikeun yén dewan henteu tunduk kana setrés internal disababkeun ku ékstrusi tina baud deui. Éta cocog pikeun sagala rupa papan 8mm-30mm.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami