jangkar undercut stainless steel pikeun sistem ngalereskeun granit marmer batu

Pedaran pondok:

Batu keras alami (kandel d≥25mm), batu lemes (kandel d≥30mm). Lumaku pikeun pelat komposit anu kandel sanésna sareng ngahijina pelat comer sareng pelat skle.


Detil Produk

Tanda Produk

Rentang Aplikasi

Baut jangkar tiasa dianggo pikeun batu heuras alami ≥15mm, batu lemes ≥20mm; cocog pikeun papan komposit anu kandel sanésna, papan serat semén, kandelna mm16mm, anu sumping tina papan sareng panyambutan tina papan gigir.

Kaunggulan Téknis

• Instalasi gancang sareng gampang

• kapasitas mékanis ageung

• Kinerja seismik anu hadé

• Rupa-rupa titik jangkar piring

• Henteu ngancurkeun pangaruh permukaan

Fitur

Desain patén anti leupas, faktor kaamanan 100%

Desain anti leupas anu unik sacara épéktip tiasa maénkeun peran pikeun nyegah mundur sareng anti leupas sareng ningkatkeun kasalametan. Dina waktos anu sasarengan, kasalahan jero pangeboran tina baud deui langkung handap, sareng tingkat kaamanan jangkar ningkat.

Desain palapis, sacara efektif manjangkeun umur jasa

Bolt balik stainless steel A4 dilapis titanium langkung tahan ka korosi sareng tiasa diterapkeun kana sababaraha kaayaan anu rumit sareng karasa, manjangkeun umur jasa pengikat sareng mastikeun kasalametan jangka panjang tina témbok tirai.

Pamasangan listrik, merenah sareng éfisién, langkung ramah kana piring

Béda ti pamasangan manual, pamasangan listrik henteu mangaruhan pisan kana panel, tingkat karusakan anu rendah, tiasa langkung saé ngajaga panél, sareng tiasa diterapkeun kana gantung anu dipasang dina témbok tirai dina kaayaan anu lengkep. Pamasangan sadaya-listrik gaduh efisiensi tinggi, konstruksi anu merenah sareng langkung épisién

1

Boléd jangkar jangkung prudential

Produk pendukung: pendant alloy aluminium

Pendant didamel tina alloy aluminium sareng permukaan na dioksidasi. Ayeuna, aya pendants bentukna H, ngawangun ceuli, sareng bentuk C, janten konektor na langsung nyangkut dina baud tukang, sareng pamasangan sareng panyambungna konektor tiasa réngsé dina hiji waktos. Dina waktos anu sasarengan, jarak antara potongan sambung sareng tombol utama tiasa disaluyukeun, anu tiasa ningkatkeun kagancangan konstruksi sareng ngawujudkeun pamasangan modular, anu langkung merenah pikeun ngagantian sareng perawatan.

Ketik H

Éta diwangun ku awak alloy aluminium, dua strip nilon (strip karét), sareng dua sekrup anu nyaluyukeun. Biasana dianggo pikeun ngagantung garing tina batu ipis sareng piring keramik.

Jinis ceuli

Éta diwangun ku awak utama alloy aluminium, tilu strip nilon (strip karét) sareng nyaluyukeun sekrup, cocog pikeun gantung garing tina sababaraha batu kandel sareng pelat keramik.

Jenis C

Diwangun ku dua awak alloy aluminium sareng nyaluyukeun sekrup, éta cocog pikeun gantung garing tina batu sareng pelat keramik tina rupa-rupa ketebalan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami