Glu Perekat Beungkeutan Prudential UK pikeun Sistem Pangeringan Pengeringan 450ml

Pedaran pondok:

Epoxy-type suntikan-tipe melak lem mangrupikeun dua komponén kakuatan tinggi dicampur modéren résin epoxy, dianggo kalayan khusus melak bedil lem jeung adun.

Bahan: Résin Epoxy


Detil Produk

Tanda Produk

Detil

-Cocog pikeun retakan /beton non-retak, batu alam, bata padet / masonry sareng substrat sanésna, bagian struktural ngalereskeun atanapi masang alat

-It tiasa dianggo dina kaayaan khusus sapertos cai beueus sareng henteu terang sareng padamelan overhead.

-Résin penanaman résin Epoxy parantos lulus sertifikasi perekat kelas GB50367A, sareng prestasina langkung stabil sareng awét di lingkungan anu keras.

-Salam prosés suntik, mortir résin dicampurkeun dina mixer statis, henteu diperyogikeun prosés pergaulan anu misah

Aplikasi:

1. Nguatkeun palang waja sareng sekrup dina sababaraha wangunan wangunan, penguatan sareng panguatan tina wangunan wangunan, sareng panguatan tina pigura struktur wangunan sareng témbok gunting.

2. Perbaikan sababaraha yayasan peralatan, penguatan karéta api, jalan raya, sasak, rekonstruksi konservasi cai sareng proyek ékspansi

3. Ngalereskeun tina papan iklan, saluran pipa terowongan, Papan insulasi sora jalan na guardrails

Kauntungannana:

1. Ngubaran dina suhu kamar, kakuatan tinggi, kuat adhesi sareng daya tahan anu saé.

2. Alus anti sepuh sareng tahan asam sareng alkali.

3. Lalawanan anu hadé kana cai sareng média séjén.

4. Babandingan komponén A sareng B lega, anu merenah pikeun operasi di tempat.

5. Sapertos tos dilebetkeun, batang waja pasang dipasang ngagaduhan ciri beban-kapindahan anu unggul.

6. résistansi panas anu saé, las tiasa dilakukeun saatos tulang rusuk dikubur.

Pamasangan

1

Ngaran Gambar: Perekat Beungkeutan Beton Pamasangan
-Selepas mixer dipasang, lem kahiji sakitar 10cm henteu tiasa dianggo (lem henteu rata-rata dicampur dina waktos ayeuna)
-Kudu ngagunakeun bedil lem khusus
-Lekat anu henteu acan dianggo dina hiji waktos tiasa dianggo dua kali saatos ngarobih sirah anu nyampur

PARAMETER

1

Lambar waktos réaksi kimia

Suhu Substrat Waktos netepkeun awal Ngubaran waktos
-10 ℃ ~ -5 ℃ 180min 8D
-5 ℃ ~ 0 ℃ 120min 7D
0 ℃ ~ 10 ℃ 60min 6D
10 ℃ ~ 25 ℃ 40min 4D
25 ℃ ~ 40 ℃ 20min 2D
40 ℃ 10min 1D

Lem Nganggo Skala

Jangkar Baut Ukuran Diaméter liang (mm) Diaméter liang (mm) Jumlah liang anu sayogi per lem
M12x160 14 110 28
M16x190 18 125 15
M20x260 25 170 6
M24x300 28 210 4
M30x380 35 280 2

Urang baud jangkar kimia acara 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami